Dagens fynd

Mitt vackra, kantstötta porslin för sammanlagt 8 riksdaler.

_MG_9260

 

2 svar på ”Dagens fynd”

  1. Hej du fina! Jag är bara så värdelös på att kommentera…. Trots att jag läser dagligen, fnissar mycket och ofta tänker att nog hade det varit mysigt att träffas så kommer jag mig inte för att skriva en liten rad. Märkligt men sant. Så nu äntligen kommer jag mig för att göra det och säger att jag tycker din blogg är helt underbar och jag hoppas att våra vägar korsas på något sätt snart. KRAM

    1. Åh så glad du gör mig! Tänk, det är många år sedan vi utbildade oss till fullfjädrade gruvarbetare tillsammans, flera år sedan vi sågs, och så finns en önskan att träffas igen – en ömsesidig sådan vill jag tillägga. Sådant värmer mitt hjärta. Jag tycker att du ska ta en helg här på gården. Komma och bada vedeldad bastu med mig vid havet, äta god mat, hämta några ägg och följa med på ett träningpass på Spoven :) Om mina brottningsövningar känns skrämmande lovar jag att uthärda lite lugn och harmonisk yoga :)

Kommentarer är stängda.