Vansbro nästa

Om man ska simma Vansbrosimmet om bara lite över en månad. Om man ska simma tre kilometer  i strömmande vatten. Då vill man faktiskt simma ganska mycket i havet och träna innan denna tävling. Ganska mycket vill man det. Och då kan det vara en fördel att ha en våtdräkt. För vattnet är inte speciellt behagligt i norra delen av Östersjön i maj månad. Nästan inte i juni eller juli heller för den delen. Fast jag har faktiskt tagit årets första dopp i havet. Det var i helgen då det var 25 grader varmt ute och jag for och sprang. Då hoppade jag i. Och det var iskallt. Vilket leder tillbaka till våtdräkten. Så då en vän som heter Markus kommer på besök och har med sig en våtdräkt i födelsedagspresent. Då blir man väldigt glad. Man tycker så mycket om sin våtdräkt, så man har på sig den då man ska ut och natta hästarna.

hälge