Café på lördag

På lördag, den 19 juli, mellan 17-21 är åter Café Sotiga Fingrar öppet. Jag eftersträvar det ekologiska och närproducerade och allt är så klart bakat av mig. Denna lördag kommer jag ha en ny godsak att bjuda på –  rabarberkompott med grädde, rån och i vedspis rostad – egengjord – mandelmassa. Bullar gräddade i vedspisen blir det så klart också, Annabröd med Västerbottensost och vindelrökt skinka likaså. Den alltid lika uppskattade kladdkakan serveras och så de nyttiga chokladbollarna där torkade dadlar är basen och därmed fria från tillsatt socker, och där kokosoljan gör dem fria från mjölk. Kaffet kokas över elden och på vedspisen. Och då kvällen sakta lägger sig tänder jag brasan i stora gjutgärnsgrytan och så kan man slå sig ned i en fåtölj.

_MG_2166

2 svar på ”Café på lördag”

  1. Vad mysigt med ett café i Burvik! När har du öppet nästa gång? Då tittar vi förhoppningsvis förbi :)

    1. Hej
      Vad roligt att du tycker det. Det blir en lördag till :) Så nu på lördag den 26 juli blir det öppet. Ni är välkomna! :)

Kommentarer är stängda.