Hemma, skavsår och blöta hästar

Det är härligt att komma hem. Hem till make och gården och alla djuren. Det är fortsatt väldigt varmt. Fina make har spolat av hästarna medan jag varit borta, och jag gick till hagen med slangen då vi kommit hem. Det är skönt med svalka då solen gassar från blå himmel.

Jag var och sprang då jag var i stugan. Ett litet tips.
Om ni ska ut och springa då det är 27 grader varmt i skuggan. Gör det på kvällen och håll dig till planen att springa på blöta myrar. Be inte om att bli avsläppt från bilen då ni varit och badat och spring inte hem de sista sex kilometrarna efter en grusväg mitt på dagen då solen står som högst. Det blir väldigt varmt då, det blir det. Och fast man sprungit mycket i sina barfotaskor så får man skavsår direkt i värmen.
Men om du har en sjö som du lärt dig att simma i väntandes då du kommer fram.
Hoppa då i den.
Då är de sex kilometrarna och skavsår värt alltihop.

 

_MG_2240