Radioskugga

Så kan man kanske kalla det. Radioskugga, alltså. Så blev det ju förra gången jag jobbade med magasinet också. Då jag arbetar intensivt med text och foto, då blir jag liksom mätt på det. I vanliga fall är det en avkoppling för mig efter en dag med djur, barn och byggnationer, att sätta mig framför datorn och skriva på bloggen. Nu då det varit mycket med datorjobb så är det avkoppling att få lämna datorn och gå ut.

Men i fredags blev magasinet inlämnat till tryck!!! Och jag har haft några dagar med att fara ut med hästarna, låta hammaren arbeta, plocka svamp och springa med hundarna. Jag och Joy har hittat massor med Karljohansvamp som vi torkat ovanför vedspisen. Jag har dragit el till jordkällaren och satt upp hyllor. Vi har nämligen massor med potatis. Stora! Joy och Oskar är tydligen mästare på att sätta potatis. Så det blev lite bråttom att sätta iordning källaren.

Vi har plockat lingon också i helg, och idag bar jag burkarna med sylt till jordkällaren. Det är väl märkligt. Några burkar sylt i en gammal jordkällare och jag känner mig så rik! Undrar hur det blir då vi tagit upp all potatis och bär in den. Då gråter jag väl en skvätt.

 

2 svar på ”Radioskugga”

  1. Så bra at du skriver her inne igjen, Anna! Nå ble jeg glad! :-)

    Håper det er bra med dere alle sammen! Det var så hyggelig å besøke dere i sommer. Gleder meg allerede til neste gang.

    Stor kram <3

    1. Så glad jeg blir!!! Vi ser også frem til neste gang vi ses. Det var virkelig fint å ha deg her i sommer. Nå nyter vi livet hjemme och alle prosjekter. Vi får se hvis jeg klarer å lure med Rune ut i soppskogen i morgen :)

      Rune lurer på hvorfor jeg skriver på norsk men jeg syns det är litt artig å prøve å lære meg :)

Kommentarer är stängda.