Vad är oddsen?

Vad är oddsen på följande senario?

En kvinna och hennes dotter ska till affären och handla. Kvinnan lämnar barnet med fadern och går till carporten för att köra fram bilen. KLONK låter det då kvinnan börjar backa. Konstigt, tänker kvinnan, att handbromsen kan frusit fast den inte var dragen. Hämtar barnet, och far och handlar. Kommer hem. Efter ett tag går mannen i huset ut. ”Har du sett spännbandet under bilen?” frågar han då han kommer in. ”Vilket spännband?” frågar kvinnan. ”Det under bilen, som sitter fast i extraljusen” svarar han och ser lugn ut. Kvinnan ser orolig ut. Kvinnan och mannen går ut. Kvinnan ålar sig in under bilen. Det är trångt. Hon fastnar lite lätt med huvudet. ”Bara den inte farit runt drivaxeln” säger mannan lugnt. ”Vad händer då?” säger kvinnan oroligt. ”Då är det verkstan” svarar han. Mannan lägger sig ned, sträcker in en arm och tar ett foto utan blixt. Kvinnan tar kameran och fäller upp blixten. Mannen tar ett nytt kort. Kvinnan tittar på det. ”Vad är det där som spännbandet är snurrat runt?” frågar hon mannen och räcker honom kameran. ”Det är drivaxeln” svarar han. Mannen ser lugn ut. Kvinnan ser trött ut. Kvinnan backar bilen och mannen drar ut spännbandet. Nu låter det inte KLONK längre, utan mer gneck, gneck, gneck. ”Det är drivknutdamasken som är skadad” säger mannen. Kvinnan ser mycket trött ut.