Sågspån

Vi sover i Joys rum nu i väntan på att börja renovera vårt sovrum. Halva Joys rum är där trappan kom upp förut. I ena väggen finns det ett uppskattningsvis 1×3 cm stort hål i panelen efter ett trappfäste. Bakom detta hål finns det sågspån. Anledningen till att hålet överhuvdtaget överlevt renoveringen är för att jag tycker att panelen är så fin, och ville bevara den (utan att räta upp väggarna). Rune tyckte den inte alls var fin med sin gröna lasyr (och har väldigt svårt för sneda väggar). Men han lät sig övertalas och nu tycker han också den är fin sedan jag målat den med äggfärg. Men det är en annan historia. Tillbaka till hålet. Detta hål ska täppas igen. Vi har bara inte gjort det. Än. Det har inte varit något problem med det där hålet, som gjort att det hamnat överst på prioritetslistan. Hur mycket kan hända med ett litet hål 80 cm ovanför sängen? Ingenting. Ingenting alls.

Såvida. Såvida inte en Joy lär sig att klättra ut ur spjälsängen då hon ska sova lunch.

Det är tur att jag är så duktig på att dammsuga.

_MG_7418