Inga kommentarer

Maja ringde i dag. ”Men kors i taket!” sade hon då jag svarade. Vi har lite problem med det där, min kära kokos-smörgås-vän och jag. Hon svarar sällan då jag ringer, och jag detsamma. Vi liksom träffar sällan rätt tillfälle då vi ringer om vi säger så. Så då vi faktiskt svarar tjuter vi båda av glädje som om vi inte pratat på flera år. Ja, det blir så med Maja och mig. ”Jag har haft Anna-abstinens” sade hon ”så då sitter jag och läser din blogg när du inte svarar. Så fina bilder!”  Då suckar jag lite ”Men Maja, kan du inte skriva en liten kommentar om du tycker något är fint. Jag har nästan inga kommentarer” gnekar jag fast jag tänkt att jag inte alls ska bry i kommentarer. ”Men det står ju inga kommentarer ju!” svarar hon då. Så denna kloka, smarta kvinna har tänkt att man inte ska skriva kommentarer. ”Men det är ju för att det är INGA kommentarer” gnäller jag.

Varför står det så egentligen? Det ska ju stå skriv kommentar.  Det tycker jag faktiskt. För även om jag tänkt, att jag minsann inte ska bli beroende av massa kommentarer så är det ju roligt med några. Och jag är så glad för alla fina sms och mail jag fått, men ni kan skriva på bloggen också. Så, mina fina läsare. Har ni en tanke som kommer skriv gärna en kommentar även om det råkar stå Inga kommentarer.

2 svar på ”Inga kommentarer”

Kommentarer är stängda.