5 svar på ”En bild till mamma”

  1. Åh, vad fint! Kan du inte visa från olika vinklar. Är t.ex. taket av glas och hur ser dörren ut?

    1. Tack :)
      Om du går under kategorier, så hittar du fliken ”växthus”. Där finns det bilder på taket och arbetets gång. Det är delvis av glas. Vi hade duschväggar hemma som vi köpte för flera år sedan och de fick bli tak. Resten av taket ska bli takspån som vi sågar hemma och tjärar in. Jag kommer nyss in från växthuset. Jag har hållit på med andra gavelväggen där dörren sitter. Jag kan ta bild i morgon – nu har skymningen lagt sig – och då blir nog den väggen klar – dock helt beroende på vad ett barn har för åsikt om den saken. Dörren är för övrigt en gammal dörr från en båt, och den satt på lekstugan – numera grishuset – då vi flyttade hit.

    1. :) Vad fint att du skriver en kommentar mamma. Fast vi pratar i telefon så ofta :)

Kommentarer är stängda.