Meningsskiljaktigheter

Jag har varit och arbetat förra veckan, med en dunderfökylning. Det gick inte superbra i början av veckan men det blev bättre efter hand. Det är ett fantastiskt roligt arbete jag har. Även om man vill bryta ihop ibland då man sitter och ska redigera bilder och jag och datorn inte riktigt håller med varandra om bästa tillvägagångssätt.

Jag och bilen hade också ett smärre meningsutbyte på väg hem på fredag eftermiddag. Jag tyckte att det skulle vara en väldigt fin idé att faktiskt ta sig hela vägen till Burvik, medan bilen tyckte att fem mil var alldeles nog. Jag var inte helt imponerad. Trött efter en intensiv arbetsvecka och med förkylning på det, och lite stressad över ett barn i baksätet som upprörd deklarerade ”MAMMA; ÅK TILLBAKA MORMOR!” konstant i fem mil svor jag åt bilen. Till dess försvar ska dock tilläggas att haveriet valdes just vid korsningen dit man svänger in till Lindas föräldrahem. Så jag kunde manövrera bilen till henne (som dessutom var uppe på besök hemma) den korta kilometer från E10an medan bilen ivrigt försökte styra ned i diket.  Så kom mamma och pappa och hämtade oss och det blev en natt till i Malmberget (till ett barns stora lycka) och sedan kom maken och hämtade hela ekipaget med släp. Så egentligen gick allt väldigt bra. Det var bara en bil som gick sönder och ingen människa. Nu är dessutom bilen lagad. Det kan vara en fördel då maken ska ta sig till sitt eget jobb.