Jaha

Jag har börjat ett nytt projekt. Egentligen har vi nog med projekt som det är. Men då andan faller på faller jag ofta med den och så kastar jag mig in i nya projekt. Senast är att ta bort en sektion av staketet och bygga ett litet, litet förråd för krattor, gräsklippare och skottkärra. Mer som en garderob utomhus är en bod. Jag ska lägga ut bilder imorgon :)

Då man börjar med nya projekt är det väldigt skönt med en bastu på kvällen. Speciellt efter att man tvättat sängkläderna och haft lakanen ute på tork. (påslakanen blev tvättade på kvällen så de snabbtorkar framkör kaminen i skrivande stund). Så då gjorde jag eld i bastun och började bära vatten. När nivån närmar sig orange på energiskalan vill man helst basta rätt snart. Men handtaget på hinken gick sönder just som jag lyfte 10 liter ned från diskbänken. Man kan sammanfatta det hela med att energinivån skönk till rött men köksgolvet blev väldigt rent.

blött