Återbruk och bananskal

Idag har jag och syster och respektive avkomma varit på stan. Det var mycket mysigt. Och något utmattande. Jag blir alltid lika förundrad då jag ser ett barn som sitter stilla längre än 5 sekunder. Eller faktiskt är stilla i största allmänhet. Joy kan vara stilla. Men inte mer än fem sekunder. Jag undrar var hon kan ha fått det ifrån månne?
Den mysiga delen är att strosa på stan, gå på röda korset och fynda och äta lunch i det gamla vackra huset på Nordanågården. Det är mysigt då Joy hämtar en bok i hyllan på Röda korset och ger till Oskar som sitter – stilla – i vagnen och då hon sätter huvudet på sned och ler det finaste leendet i världen mot de något buttra damerna i bordet bredvid och säger ”heeej” då vi äter lunch.
Den något utmattande delen är då hon springer med en fotboll i famnen rakt mot glasavdelningen på röda korset och tar en porslinssvan i sina små händer och säger ”OOOJ”. Jag blir lite matt då Joy snärtar ett bananskal på den ena buttra damen då denna går förbi och då hon trycker på larmknappen på väggen på gästtoaletten då jag sitter och kissar.

Det var halva priset på kläder idag på Röda korset så jag slog på stort och shoppade för 170 kr. Mina fynd blev ett par fina jeans vardera till maken och mig, en prickig kofta (syster hittade den och jag är väldigt glad att hennes gravidmage inte skulle ha en chans att rymmas i den så jag kunde ta den) och ett par – skitsnygga – täckbyxor till mig, en pepparkvarn och en vas. Och en barnbok. Och en regnjacka. Den jackan ska dock sys om till något verkligt smart. Jag och syster ska utveckla en ny uppfinning nämligen. Jag gillar återbruk!

_MG_7736 _MG_7727 _MG_7698 _MG_7672