En ny blogg, en trasig bil och en fin make

Nu har jag gjort om bloggen. Så min plan att lägga mig senast elva gick i stöpet. Men i morgon, då… Men nu kan jag börja med normala inlägg, och inte 20 stycken på samma dag.

Runes plan att också gå i säng i vettig tid sket sig också. Bilen startar inte. Det är ju lagom kul. Han har jobbat med den i flera timmar. Ofta går det väldigt bra med min livsfilosofi att ha en bil. Som då det var två veckor till förlossning och jag cyklade den dryga milen över Bure-berget till bussen när jag skulle till barnmorskan.

Men ibland ångrar jag mig. Ibland hade det varit skönt att veta, att man kan ta den andra bilen. Ibland hade det varit skönt att inte behöva stå ute efter läggtid och pumpa ut all diesel, dammsuga lera ovanför dieselpumpen, demontera dieselpumpen, byta filter och koppla returbränslet förbi kylaranordningen. Jag blir helt slut fast det är Rune som gör allt jobb och jag bara småassisterar ibland. Vilket bland annat innebär att slå på dammsugaren innan jag går och sätter i sladden och  slangen ligger ned mot gruset. Ibland hade det varit skönt att man inte råkat dammsuga diesel och behöva fundera hur man någonsin ska få dammsugaren ren igen.

Jag stressar upp mig. Men Rune ler och ger mig en kram. Jag blir fortfarande slagen av häpnad över vilken otrolig människa min make är.