Nytt datum på skidtävling

Så var det ju det här med snön. Det är för lite av den. Det verkar som om Vildmannaloppet till helgen blir inställt. Det var ju en dålig start för Spring för livet. Men. Det finns ett lopp mellan Boliden och Skellefteå den 16 februari . Så jag har siktet inställt på det loppet istället. På sätt och vis, om jag ska vara helt ärlig, så är det lite bra också. Idag var första träningspasset på över en vecka på grund av min förkylning. Jag kände mig inte precis i toppform om vi säger så.

Jag hoppas att Mats har tid att valla mina skidor imorgon. Han åker iväg på tisdag och är borta ett bra tag. Ibland hade det varit bra om jag hade kunnat ha ett planeringssinne. Men det verkar som att planering ligger långt ned på min hjärnas prioriteringslista över viktiga egenskaper.