Dagens tips: Min farm

Nu har jag anmält mig till ”Min Farm”. Och nej, det är inte farmen på tv :) Det är ett projekt i Västerbotten och Jämtland där lokala bönder och vi kunder i länet kan anmäla in sig. Det bli kortare väg mellan producent och konsument, till gagn för våra bönder, oss konsumenter och miljön. Jag blev så glad då jag såg detta! Jag blir inspirerad och hoppfull då människor hittar andra vägar att gå än den traditionella massproduktionen av mat. Det ska bli spännande att följa detta projekt och se hur det utvecklar sig. Vill du läsa mer, gör det på www.minfarm.se. 

2 svar på ”Dagens tips: Min farm”

  1. Helt galet! Det är ju min kompis Petters nya projekt (han som jag åkte till Sydafrika med för ett tidigare projekt). Han älskar Norrland och brinner helt galet för det här projektet!!! WOW! VAD GLAD JAG BLIR NÄR MÄNNISKOR KAN LEVA PÅ SINA DRÖMMAR!!!

    1. Jag har tänkt på det, vilken kraft att våga starta igång ett sådant projekt. Att få en idé är en sak, men att sedan faktiskt få igång det är en helt annan. Jag ska använda mig av ”Min farm”. :)

Kommentarer är stängda.