Lite mera soffa

Det går som i ett, kan man väl påstå. De senaste dagarna – förutom i går då det var mulet, vi blev utlåsta och jag insåg att det inte alls är att jag ser lite trött ut utan det är helt enkelt så att jag inte alls är 22 år längre (det var lite av en chock) – så har solen strålat från en klarblå himmel. Och jag har varit ute. Jag har sprungit, jag har ridit, vi har grillat korv och pinnbröd ute, wokat griskött över elden och arbetat på staketet. Så det går lite i ett.

Men på kvällen, då Joy har somnat och man tvingat sig upp för man själv också somnat då man ska lägga henne, så har vi pysslat med vår soffa. Det blev varken drivved, hässjevirke eller någon balk från ladugården. Vi rev ner vackra grå bräder som vi haft som i gamla höförvaringen till fåren och byggde soffan av dem. Sedan tog jag en ullfilt som jag tänk ha till kökssoffan. Men eftersom kökssoffan är mindre klar än denna soffa så fick den helt enkelt prioriteras bort. Det är små ullfiltar (ekologiska) som är till barn. Barnfiltarna har så härliga mönster och färger och fantasi. Så jag har sytt ihop flera filtar till en stor. Så klädde jag soffan med den. Andra delen av soffan blir ett lappverk av trasmattor. Jag gruvar mig lite för den delen. Jag måste sy det för hand nämligen. Men det närmar sig. För varje dag, efter ridturer och sol och mat ute, blir det lite mera soffa.

_MG_9708

Ett svar på ”Lite mera soffa”

  1. Så tjusig den blir ser jättemysig ut!!!!!
    Bosse verkar tycka den e helt okej, tror jag det, ser skönt ut där han ligger!:)

Kommentarer är stängda.