Dagens tips till alla två-åringar

När en mamma inte vill att ett gäng hönor ska äta upp alla jordgubbar så tar hon ett gäng armeringsjärn, några hässjestolpar och hönsnät och så gör hon fina bågar med nät över jordgubbslandet. Nöjd med sig själv inspekterar hon resultatet och är i smyg också lite nöjd över att inte heller en Joy kommer åt att sno jordgubbarna. En Joy har en tendens att ivrigt deklarera ”jordgubbe färdig” så fort den har en liten gnutta rött på sig en mammas något matta protester till trots. Fast är man två år så är det väldigt spännande med jordgubbsland. Och om en mamma satt upp nät, då lyfter man helt enkelt upp det och så ålar man sig in under det. Då blir en mamma i smyg lite stolt över uppfinningsrikedomen och då låter hon en två-åring hämta alla de jordgubbar som önskas.

_MG_2172