Blå och Sotiga Fingrar

Jag hade i skrivande stund kunnat döpa om cafét till Blå Fingrar. Jag och Joy har plockat blåbär inför morgondagen. För då kommer Sotiga Fingrar vara öppet! Jag tänker nog behålla namnet för i morgon blir det Eldkväll med hösttema. Jag har ju inte riktigt fått anledning till att tända brasor allt för ofta för sommaren har bjudit på varma kvällar. Men nu har hösten kommit, och jag tycker att det är så mysigt. Så då skymningen knackar på tänds eldarna, värmeljusen och marschallerna. Menyn är inspirerad och skapad utifrån den givmilda årstiden hösten är och blåbärspaj, nybakat bröd med kantarellstuvning & västerbottensost samt stekta äpplen toppad med rostad smulpaj  och hemgjord vaniljsås står på menyn. Och de vedspisgräddade bullarna så klart. Kaffet är i vanlig ordning kokad på elden.

Ni är varmt välkomna hit mellan klockan 17-21!

_MG_2846