När ett hjärta blir varmt

Det finns en känsla som är så mysig. Den där lilla förväntningen som jag har varje dag då jag går för att titta om posten har kommit. Det är alltid lite spännande. Kanske, kanske är det någonting roligt som väntar där i lådan. Känslan av ett handskrivet brev är så mycket mer nära än alla de sms och mail vi så ivrigt skickar i dessa dagar. Och idag, då jag gick för att ge vatten till hästarna, så gick jag via brevlådan. Och hjärtat tog ett litet skutt då ett brunt kuvert låg och väntade och då jag tog fram och läste brevet och tittade på de foton som fanns däri så blev det hoppande hjärtat alldeles varmt.

Tack fina Gunn Berit. Du är alltid välkommen hit. Det är underskattat att filosofera :)

_MG_3132

Ett svar på ”När ett hjärta blir varmt”

Kommentarer är stängda.