Lampor i vardagsrummet

Så har ju taklister kommit på plats i vardagsrummet, och bordet. Och stora bilder som maken fick i julklapp. Men belysning har det varit värre med. Lite smådunkelt kan man väl kalla det. Speciellt efter att jag målade om timmerväggen. För tredje gången. Men nu ska den inte målas om fler gånger. Den matta svartgråa färgen är inspirerad av skiffergolvet och jag har blandat till den själv.

Men nu har belysning kommit på plats. Som spot för belysning på bilderna har jag kopplar in en liten lampa i en gammal cykellampa som fick hitta sin plats i taket och ovanför bordet hänger en vacker röd plåtlampa som vi hittade på loppis medan vi nervöst (jag) och lugnt (Rune) fördrev tiden i väntan på att Luz skulle landa.

lampor

2 svar på ”Lampor i vardagsrummet”

    1. Finaste mamma, vad glad jag blir då du skriver en kommentar! Även om du alltid kommenterar via telefon hoppar jag lite extra här vad jag sitter vid vedspisen – jag är dålig på att använda mitt skrivbord – då jag ser att du skrivit :)

Kommentarer är stängda.