Hallen

Vi hade en blommig tapet i hallen och vita panelväggar. Jag gillade inte riktigt det. Så en dag var jag hos min fina vän Janita och snickrade. Hon hade bredspacklat väggarna i stora salen i hennes vackra, gamla bönhus. De skulle målas, men jag tyckte så om den lite råa känslan av det grå spacklet. Så jag for till Byggmax och köpte billigt spackel och så spacklade jag bort alla blommor. Jag blandade i lite svart färg andra omgången för att få in färgskiftningar. Lite betongkänsla. Foder och fönster fick samma turkosa färg som vi har i snickerier i vardagsrum och kök, och panelen fick en grå färg (som jag blandat själv där med). Ovanför dörren satte vi ovanstycket från en gammal sänggavel. Ovandelen av den tvådelade golvlisten är målad i guld, och då var det ju självklart att även dörrens krona skulle vara det.

hallen

skoställ

Gammal takplåt fick bli skoställ.

nyckelskåp

Nyckelskåp av en gammal pastillask och lampa av en bräda från en gammal trätunna.

3 svar på ”Hallen”

    1. Tack Gunn Berit:) Jag blir så glad då du skriver här på bloggen Jag tror du är min trognaste kommentarskrivare :)

      1. Og jeg blir glad hver gang jeg ser at du har postet noe nytt på bloggen din! Da kjennes det litt som dere ikke er så veldig langt unna. Savner dere. Klem

Kommentarer är stängda.