2 svar på ”En gunga…”

 1. Oj oj världens finaste människa vad jag blir glad över att se att du har det bra, har funderat många gånger hur du har det och vart du tog vägen.
  Blev så himmla glad när jag hörde en bekant röst på Ok i malmberget ropa mitt namn, synd du var så stressad.
  Hoppas någon gång få träffa dig/höra av dig, har ju tusen frågor.
  Å vilken fin dotter ni har, ser så lycklig ut på alla bilder.
  Än en gång, du anar inte hur glad jag är att se att du har det bra.
  Ha det bäst, hör gärna av dig någongång om du har en stund över.
  /Ronnie

  1. Fina Ronnie. Jag blir alldeles tårögd av dina ord. Om du läser inlägget ovan så får du en förklaring varför jag var helt uppstressad :) Jag hade inte riktigt hunnit landa om vi säger så :) Jag blev också så glad att se dig. Jag kommer alltid bära med mig allt vi delat under arbetspassen i gruvan. Då jag skrattat så vansinnigt mycket så jag inte kunnat stå upp, då vi lastat cement från traktorskopa, då vi fikat i maskinen och då vi pratat om livet.
   Jag hör av mig!

Kommentarer är stängda.