Att göra någon glad

Det är en helt vanlig onsdag. I februari. Vi har tränat styrketräning på Spoven idag, jag och mina fina vänner Linda och Lina, och så kom två till som är och hälsar på hos Lina. Och så Joy så klart. Vi var ett litet gäng, och det är väldigt roligt. Och så kommer Lina med en tepåse till mig. En helt vanlig onsdag.

Jag är ju lite svår på detta med te. Jag är mer en ett-glas-mjölk-blir-jättebra-om-du-har-person. Min kusin lärde mig dricka te efter att jag envist vägrat i 20 år, och efter det kan jag dricka te. Men det är långt ifrån alla sorter som jag tycker om. Lina har köpt hem en ny sort då och då när jag kommer dit och vissa har jag inte alls kunnat dricka, och andra har gått bättre. Och så kommer hon med detta te till mig. Med små skidor och stavar i trä i ett snöre runt papperspåsen. ”Hallonpaj” säger hon och ler, ”så heter teet”.

Så nu sitter jag vid datorn, härligt trött efter träning och dricker mitt hallonpaj-te. Det är fantastiskt gott. Det är en helt vanlig onsdag. I februari. Men med ett guldskimmer i kanterna.

_MG_8574

2 svar på ”Att göra någon glad”

  1. Lina, jag flöt VISST. Bara inte så jättelänge :) Du skulle ha sett mig första gången, då när jag var som en sten. Men jag håller med dig, det var mycket rogivande att sitta med en kopp te med honung. Angående honung. Via min farm kan man köpa honung från området där jag bodde då jag pluggade. Lokalproducerat så att säga. Vi ska prata mer om det då vi kommer hem från Norge. Tack fina du för en mysig onsdags-gåva :)

  2. Hade mina aningar om att det var ett ”Anna te” ;) Du ger mig så mycket energi som jag behöver. Det är bra att jag kan ge dig lite lugn i utbyte som du kan behöva. Andas och njut så ska du se att du flyter nästa gång du testar.

Kommentarer är stängda.