Att ta vara på stunden

Joy tycker om musik. Joy tycker mycket om musik. Så då Jan-Ove, maken till Runes syster Beate, går och hämtar gitarren och boken med barnsånger blir jag varm om hjärtat. Och då han börjar spela och sjunga tillsammans med Beate och Rune och ett barn blir alldeles hänförd och farfar sitter leendes och tittar på – då tror jag bestämt att hjärtat blir en aning, aning större.

_MG_8826

_MG_8829

_MG_8832

2 svar på ”Att ta vara på stunden”

  1. Du skriver fatastisk fint Anna. Du er nok en av dei som er nær i øyeblikket og opplever og sansar meir enn dei fleste. Ref. han som opplevde meir i løpet av spaserturen over tunet på veg til skithuset. Takk for ei triveleg helg.
    Jan Ove

    1. Tack fina Jan Ove. Vad glad jag blir. Det känns så bra att vi tog turen till er. Det kommer bli oftare framöver än det varit tidigare.

Kommentarer är stängda.