En trätunna

Det hänger en trätunna i vårt trapphus. Den är trasig. Den är större än jag trodde. Den är rostig. Den spretar som en blomma som sakta vecklar ut sig. Den är sned och ojämn. Och den lyser. Den lyser alldeles fantastiskt. Alla spretande blomblad släpper igenom strimmor av ljus som dansar efter väggarna. Jag börjar verkligen gilla vårt trapphus. Det enda jag inte gillar är väggen bakom lampan. Jag som tjatat om bakgrund då man ska fotografera. Vi får ta tag i det där. Det är inte meningen att den väggen ska bestå av brun isolering. Nej, den väggen har vi storslagna planer för. Kanske, kanske kan helgen vigas åt dessa. Men idag. Idag ska jag njuta av vår nya gamla lampa.

_MG_9017

_MG_9008

_MG_9009

j_MG_9012

2 svar på ”En trätunna”

    1. Tack :) Jo, den gjorde sig bra där. Jag fick en bild i huvudet då jag såg den ligga där i sanden ute vid havet. Det är roligt då idén överträffas av verkligheten. Det är ju inte så med alla idéer :)

Kommentarer är stängda.