Staket på gång

Förra sommaren påbörjade vi arbetet med staket runt gården. Det är bra med staket då man har ett tama djur och vilda barn. Idag har vi satt upp en sektion till. I mars lägg märke! Rune har sågat virket på sågen. Det är en otrolig känsla att spatsera ut, runda husknuten och såga det man behöver. Det är själva staketspjälorna han sågat. Stolparna och mellanliggarna är av gammalt hässjevirke. Det är ju inte det snabbaste sättet att bygga staket genom att göra det med stolpar som är allt annat än raka. Jag förstår inte hur den mannen lyckas, men allt har rör i blir väldigt lodrätt och vågrätt. Vi hade en bild i huvudet hur vi ville ha staketet. Levande och kreativt. Och, så fantastiskt fint det blir! Blandningen av de grå stolparna och det faluröda är klockrent. Jag ska ta fler bilder i morgon. Jag tog bara närbilder av arbetet idag. Vi har varit till Lina, Magnus & Tuvali och ätit lunch vid havet mitt på dagen och sedan blev det en långtur i skogen med Fröja. Och sedan blev det mörkt och jeansen fick färgfläckar.

Men i morgon, då kommer det bilder. Jag ska inte glömma!

_MG_9294