Uthavet och början på en soffa

Idag har jag inte varit ut på något träningspass. Eller. Jag har inte varit ut på något traditionellt träningspass. Jag och Joy tog hundarna och for till havet. Utsidan av havet om man säger så. Nu efter isens framfart ligger det drivved längst efter stranden. Det var synd, att jag glömde kameran. Solen sken från klarblå himmel och vinden slet i vattnet som slog mot de kvarvarande isflaken i standkanten. Stranden i uthavet, som Rune säger, är stenbeklädd. Små stenar ligger som en ås, med karga tallar vinglades mot himlen och ju längre mot vattnet man vandrar ju större blir stenarna. Jag plockade med mig en hög med virke. Det är där delen med träningspass kommer in. Man ska tillbaka också från stranden. Med ett barn och en lydig och en olydig hund. Och en hög med virke. Joy hjälpte så gott hon kunde och höll ett stadigt grepp om tre kottar.

Nu ligger det drivved på pergolagolvet. Jag tror bestämt att det ska bli en soffa.

_MG_9378