Sotiga Fingrar är stängt imorgon

Det blir inget café i morgon. Jag har varit dålig i magen hela natten, somnade först klockan fyra och det känns inte som en särskilt bra kombination med magsjuka och bakning om man säger så. Det är lite tråkigt för det hade varit så mysigt med kantarellerna och skymningen och tända ljus. Och inte minst alla gästerna. Jag vet inte om jag varit ovanligt välsignad, men de gäster som kommer är alltid lika fantastiska. Det är så otroligt roligt att ha dessa människor sittandes i trädgården, samtalen och skratten. Men, även om jag mår mycket bättre nu på kvällen så vill jag inget riskera och alltid vara frisk då jag bakar och serverar. För gästernas skull allra mest.

Jag återkommer med ny öppettid. Har vi tur med vädret blir det nästa helg. Höstfest med kantarellsmörgåsar, tända eldar och varm choklad. Det vore väl något :)