På väg till vasaloppet

Nu är vi på väg, mina kära vän Markus och jag. Mot Mora och Vasaloppet. Vi har sovit hos Markus föräldrar utanför Wilhelmina inatt och ska starta vidare om tio minuter. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro om våran uppladdning. Jag har arbetat med layout på magasinet sent in på nätterna den senaste veckan och Markus har också haft galet mycket på sitt arbete. Det har varit plusgrader och genomslag  och inget skidföre de senaste två veckorna. Jag har haft magsjuka förra veckan och då vi började köra igår kände Markus sig illamående. Jag har sovit som en död inatt men Markus har spytt ner toaletten och fått skura den innan han fått somna vid tvåtiden. Jag vet som sagt inte vad jag ska tro om denna uppladdning.

Det är lovat många plusgrader på söndag. Vilket betyder inga spår att åka de nio milen i. Men jag tänker såhär, att ju längre tid det tar ju fler vårfräknar får jag.