Kloka hundar

Hej allihopa

Jag vet att jag varit lite osynlig på sista tiden. Jag får skylla på att jag varit rätt så upptagen. Jag är duktig på att starta upp många projekt och hitta på alla möjliga olika idéer men då det blir för mycket så måste jag sätta en del saker på paus. Annars blir jag stressad och jag och stress är ingen bra kombination om vi ska vandra tillsammans allt för länge. Så då har bloggen blivit lite eftersatt. Egentligen så är det en sak jag verkligen tycker om, att skriva på bloggen vill säga. Men, men. Arbetet med magasinet gör att då jag är ledig så far jag ut med hundarna på skidor och läser bok med Joy snarare än sätter mig vid datorn igen.

Igår kom det ett paket hem. Fjärrutlösare till blixten. Jag höll på bryta ihop. Rune skulle nog säga att jag gjorde det. Jag förstod inte ett skvatt hur den fungerade. Men idag tog jag en paus från arbetet med skrivande och så har jag arbetat med blixt och fjärrutlösaren och fotat en del och nu börjar poletten sakta ramla ned. Moa var ett tacksamt motiv där hon låg ihoprullad som en räv. Hundarna är väldigt kloka. De stressar inte upp sig det minsta för en fjärrutlösare. Snarare tycker de att det är väldigt dumt att vara så engagerad i en sådan pryl. De blir istället uppspelta då jag spänner på mig skidorna. Jag ska hämta Joy från dagis nu och så ska jag göra just det. Spänna på mig skidorna och bädda ned barnet i pulkan. Det finns inget bättre ställe att sova lunch på tänker jag, än vaggandes i fjällpulkan.

 

_B8D1981