Tänka sig.

Tänka sig. Det är lite lustigt detta livet ibland. Jag ligger i sängen med datorn i famnen och arbetar med bilder. Jag ska skicka in ett gäng till tryckeriet så jag kan skapa mig en portfolio. Det känns nästan lite fånigt, som att jag gör mig till. Men tänka sig. Nu är det dags. Ett uppdrag har blivit två, till tre, till flera. Och då ska man ha en portfolio tänker jag. Det är inte samma sak att visa bilder på datorn och det finns så många fler än dem jag har hemma.

Ibland känns det overkligt. Då nyper jag mig lite i armen och så hoppar jag runt. Ibland är man så glad att man vill hoppa och då tänker jag att man ska göra det. Ibland är man så matt så man vill lägga sig ned – då ska man göra det också – så då hoppstunderna kommer ska man ta vara på dem.

Sista dagarna har jag hoppat mycket. Facing Gällivare Magasin är nominerad till Svenska Publishing-Priset! Det är så fantastiskt roligt. Jag har kollat upp våra konkurrenter. Ett gäng byråer som gjort magasin för bland annat Thule och IKEA. Lite David mot Goliat. I november ska vi till Stockholm på gala och prisutdelning. Då får vi veta vem som vinner. Jag tänker jag ska sy mina egna kläder. Jag vet precis vad jag vill ha på mig, men jag tror det är svårt att hitta det i en affär. Mormor – bli inte orolig nu. Jag är förvisso hopplös på att sy, det där med millimeterprecision och tålamod är ju inte min starkaste sida. Men jag har ju faktiskt två månader på mig.

n_liten_sv-genomskinl

4 svar på ”Tänka sig.”

  1. Herlig! Jeg skulle likt å være der! Å se deg vagle opp på scenen i dine höga klackar og fancy hjemmesydde bukser og ta i mot vinnerprisen!!! Yeah!

Kommentarer är stängda.