Om jag visste hur jag skulle få till det..

…så skulle jag fört över bilder och filmer från min telefon till datorn. Men eftersom min telefon på alla de sätt gör tvärtemot vad jag vill så går det inte. I och för sig inte så konstigt kanske med tanke på att den ofta väljer att a) inte släppa fram samtal b) vägra svara c) ändra klockan d) stänga av sig själv, så då känns det som att filöverföringar är för mycket att önska.

Ibland, ibland sveper en tanke genom mig att jag skulle behövt en annan telefon. Men jag har gett upp. Det spelar ingen roll vilken telefon jag har, de havererar varenda en. Och det finns betydligt roligare saker jag kan lägga pengarna på. En gatuhund från Spanien, till exempel. Men som sagt, om jag visste hur jag skulle få till det, så skulle ni få se en film på en gatuhund och en Bosse som leker kull.