Att blomma

Jag lovade en bild då fröna jag och Joy på måfå planterade (läs: hällde ut och kastade jord på) växt till sig. Och växt har de! Det var en påse för 29 kronor med blandade sommarblommor. Och som de blommar!

De har blommat sedan i Juli, genom första frostnatten och nu är vi i slutet av September och de sprider ännu sin skönhet till gården. Helt otroligt vackra.

Den lilla stackars ölandstoken som fick flytta upp på kullen vaknade till liv och tävlar med blommorna vem som kan blända mest. Mot storstenarna planterade vi marktäckare, på ena sidan squash – enorma mängder har vi skördat – och på baksidan grävdes några potatisar ner där plats fanns. Förutom det faktum att Moa ser som sin livsuppgift att gräva potatisar och vakta dem mot eventuella gatuhundar som också vill ha en potatis så  har vi fått bra skörd i år.

 

 

 

 

kullehogen

_b8d9086 _b8d9087 blommor