Snöbrist och förväntan

Vet ni. Mina tävlingsnerver har liksom lugnat ner sig. Nu då jag tänker på mitt långlopp på söndag så känner jag mig relativt lugn. Förutom då jag tänker på snömängden. Från början var tanken att loppet skulle gå mellan Boliden och Skellefteå men nu är det snöbrist. Det blir tre kilometer kortare, och 3×14 km. Det blir varvlopp med andra ord. Det känns ju sådär, men bara det blir av så är jag glad. Det vore ju väldigt tråkigt om det skulle bli inställt nu då mina nerver repat sig drastiskt och blivit lite förväntansfulla. Jag hade tänkt åka skidor idag men det har regnat och blåst och föret är minst sagt hemskt. Jag for och sprang istället. Det var också hemskt. Isgata igen. Tur att Joy och vagnen var med för jag kunde ha den som stöd då jag halkade.

I morgon, då blir det styrketräning på spoven. Då kommer det bilder med tips – som jag lovat- hur man kan träna styrketräning hemma. Riktigt bra träning utan att betala dyra pengar på ett gymkort.