Trött = sova och en bluffande telefon

Planen för kvällen var att sy kudde nr 3. Jag påbörjade den igår men då det är en som vi gjort av schäslongmadrassen innebar det något extraarbete. Men jag är trött i kväll. Skönt trött efter en dag ute i vårsolen. Och även då jag är skönt trött snarare än hemskt trött ska jag vara klok i kväll. Och låta symaskinen vila och så ska jag göra detsamma. Vi har varit in till Skellefteå på eftermiddagen och att vara till stan har den effekten på mig att jag blir extra trött. Men inte skönt trött utan nu-känner-jag-mig-matt-trött. Vi skulle till polisen och lämna in Runes papper om att byta vapenlicensen från Norge till Sverige. Det gick väldigt snabbt. De hade stängt. Sedan skulle vi lämna in min skittelefon som så klart valde att bluffa och fungerade då vi var i affären men som nu då vi kommit hem visade sitt rätta jag och lade av. ”Men du har ju aldrig uppdaterat den” sade expediten till mig förebrående. Vadå uppdatera? tänkte jag, det är ju för guds skull en telefon. ”Din facebook-app är inte uppdaterad” blev jag vidare informerad. ”Nej, men nu har jag inte Facebook” informerade jag tillbaka. Jag gav förslaget att de kunde få tillbaka min telefon och så kunde jag ta en annan. ”En sådan där med knappar, utan uppdateringar och som man kan ringa med”. Det tyckte jag var en väldigt bra idé. Det tyckte inte expediten. Så blev jag hemskickad med en bluffande telefon. Jag tror faktiskt jag ska vägra att köpa en ny telefon. Hur ska de annars lära sig, dessa skit-telefon-tillverkare. Om någon har en gammal mobil liggande – med knappar, liten skärm, ingen kamera, inga appar, inga uppdateringar och som det går att ringa med – då köper jag den!

I morgon ska jag lägga upp bilder på hur soffan ser ut hittills. Nu börjar formen komma fram då Rune byggt om ramen på schäslongen. Det är väldigt spännande att se soffan växa fram, hur den liksom materialiseras och rinner ut från idésektionen inne i huvudet och faktiskt finns på riktigt. Nu kanske ni mina kära läsare inte alls tycker att det är lika spännande att se en halvfärdig soffa. Men det tänker jag inbilla mig att ni visst är.

Dags för kvällsfix med djuren och sedan- ahhh – sängen.

Ett svar på ”Trött = sova och en bluffande telefon”

  1. Halloj där, d tycker ja visst d, att d ska bli roligt att se hur den ser ut! Så d ha du alldeles rätt i, vi e intresserade!!!:)

Kommentarer är stängda.