En sittplats i en rosenbuske

Rosorna har inte börjat blomma än. Men då de gör det kommer denna sittplats bli otroligt mysig. Men den är mysig redan nu. Då vi kom till gården första gången så var rosenbusken en av de saker som jag föll handlöst för. Vildvuxen och alldeles för stor så tycker jag den är så vacker! Nu har jag tagit bort ett parti med rosor i mitten, lagt markduk, stenmjöl och en kant av sten runt. Jag och Joy har hämtat sten idag. Jag fick en klätterros av syster med familj då jag fyllde år som jag planterat in. Så småningom ska en båge byggas över sittplatsen där rosen får växa. Det lilla bordet hittade jag i byn då det var dags grovsopor och jag har målat det rött idag. I morgon blir det stolarnas tur.

_MG_1702

2 svar på ”En sittplats i en rosenbuske”

Kommentarer är stängda.