En grind

Jag lovade en bild på växthuset idag. Ni får bilder på en grind först. Nu är bakväggen nästan, nästan helt klar så när på en list mellan fönstren. Men, nu råkar jag vara fåfäng ibland då det gäller det estetiska. Och den listen råkar vara viktig för det estetiska. Så nu får ni en bild på det på måndag istället. På söndag ska jag plantera skog och i morgon ska jag till Umeå. Om ni vill läsa mer om galenskapen jag ska utsätta mig för innan jag hinner lämna en egen rapport om det så kan ni göra det på toughest.se . Bara namnet säger ju mer än nödvändigt. Nu är jag något nervös inför detta – fast jag ska dit för att ha roligt – så vi grottar inte ner oss mer i det. Nu pratar vi grind.

Idag har första halvan av grinden kommit upp. Och vi är så glada. Främst för att det är ett steg närmare en hel grind och det underlättar då man har ett barn som är väldigt bra på att springa fort. Och för att den är så fin! Rune har gjort stommen av hässjevirke som han har fällt in i varandra och pluggat. Inte en skruv :) Vi ville ha starka och stabila gångjärn men som inte var stora och dominerande. Det är svårt att hitta sådana. Så då gjorde maken dem själv. En enkel och snillrik konstruktion. Det är ganska så bra att ha en make. Inte bara för att han kan göra gångjärn. Men det bidrar så att säga.

_MG_0777

_MG_0783

_MG_0776

_MG_0659